*

Za lakše i jeftinije slanje
svih vrsta pošiljki.

Sasvim nova logistička mreža za udobno slanje/isporuku svih vrsta pošiljki.

ezyCourier je mobilna aplikacija za dostavu paketa.

Osnovna funkcija aplikacije je da poveže ljude kojima je potrebna dostava paketa bilo gde u Srbiji sa ljudima koji planiraju da putuju u tom pravcu svakako. Ovo je jeftini servis za spajanje onih koji šalju određeno dobro, sa onima koji su spremni da im pomognu i usput pokriju deo troškova svog puta. Nema više posrednika ili dispečera koga morate da pozovete kako biste organizovali određenu pošiljku. Jednostavno preuzmite aplikaciju i pratite 4 osnovna koraka.

*

1. Šta šaljete??

Izaberite vrstu i broj paketa koji šaljete:

  • Dokument- do 500g;
  • Kutija- do 5 kg;
  • Prtljag- do 20 kg.
*

2. Gde pokupiti?

Upišite adresu i vreme kad želite da kurir dođe da pokupi pošiljku.Takođe, upišite i rok isteka iste, što označava poslednji sat i minut do kada ste spremni da čekate kurira da dođe da pokupi paket.

*

3. Gde dostaviti?

Upišite adresu za isporuku kao i kontakt osobe koja prima paket. Pored toga, izaberite i brzinu dostave:

  • U toku dana (24h)
  • od 2 do 3 radna dana
  • do 7 radnih dana
*

4. Rezime

Mi smo jeftina kurirska služba i transparentni smo u vezi naše politike cena. Usluga nije besplatna, ali je vrlo povoljna kao i drustveno-odgovorna. Ideja je da iskoristite da pošaljete svoj paket po nekome ko već putuje u tom pravcu.

Onlajn plaćanja ili pouzećem

Ako izaberete gotovinsko plaćanje, platićete direktno kuriru prilikom primopredaje paketa. Preporučujemo vam da koristite metod plaćanja putem kartice. Vaša uplata se održava na našoj platformi i uplaćuje se kuriru nakon što je isporuka završena. U slučaju isteka roka vaše pošiljke, transakcija će biti poništena. Mi podržavamo sve međunarodne platne kartice (Visa, MasterCard, AmEx, JCB), PayPal i sve se obračunava u lokalnoj valuti.

*
*
*
*

Nakon uplate

Naš sistem objavljuje vašu pošiljku kuririma u blizini. Čim naš kurir rezerviše vaš paket, dobićete obaveštenje putem aplikacije. Nakon što kurir dođe da pokupi paket, možete pratiti status paketa u "Moje pošiljke" sekciji u aplikaciji. Primaoc je dužan da upiše verifikacioni kod kuriru kao potvrdu da je paket isporučen. Verifikacioni kod je šestocifreni broj koji vi, kao primaoc, dobijate uz broj pošiljke.

Kako uopšte funkcioniše ova platforma?

Da bi ova platforma bila uspešna, prvi zadatak, pre lansiranja aplikacije za korisnike, u svakoj zemlji jeste sakupljanje određene baze kurira i verifikacija odnosno potvrda identiteta uživo.Ovim vas uveravamo da imamo pouzdane kurire u okviru platforme i da smo ponosni što baš oni predstavljaju ezyCourier onako kako smo ga zamislili. Naš cilj je da uvek spojimo najbližeg kurira sa pošiljaocem.

*
Preuzmite iOS ili
Android aplikaciju
*
Jednostavno i
lako kreirajte zahtev
za pošiljku.
*
ezyCourier Partner(kurir)
će stupiti u kontakt sa Vama.
*
Pratite svoju pošiljku.
*
Ukoliko niko ne pokupi
vašu pošiljku, nećemo vam
ništa naplatiti.
*
Povoljno i jednostavno!
Jednom rečju - ezyCourier!

Postanite ezyCourier Partner- Kurir

Zainteresovani ste da zaradite nešto novca? Preuzmite Partner Applikaciju da postanete ezyCourier zvanični kurir. Skupljajte i dostavljajte pakete usput. Hajde da promenimo logističke usluge zajedno!

*

1. Pretražite obližnje pošiljke

Funkcija obližnjih pošiljki će izlistati pakete oko vaše trenutne lokacije.

*

2. Uputite se ka adresi pošiljaoca

Pokupite paket od pošiljaoca u blizini

*

3. Isporučite paket

Potvrdite isporuku upisivanjem šestocifrenog broja koji ćete dobiti od primaoca.

*

4. Primajte redovne mesečne uplate

Podržane opcije za uplatu:

  • Bankovna transakcija
  • Pay Pal